Vi har mange sociale arrangementer i vores afdeling. Her kan du se billeder fra nogle af vore arrangementer.

 

Afdelingstur til Sverige. Lotte havde inviteret os til en miniferie i hendes hytte i Sarna. Vi var 7 som tog imod tilbuddet, og d. 1 marts 2007 kørte vi de 900 kilometer, for at tilbringe nogle vildt hyggelige dage med sne, slædehunde, skiløb og sne-scootere. Lotte kørte i forvejen med 12 af hendes dejlige slædehunde, og da vi ankom (kl. 00.30 om natten) stod hun parat med en buffet af svenske specialiteter. Da vi havde smæsket os i lækkerierne, måtte drengene bare ud at prøvekøre de store sne-scootere, som Lotte også havde sørget for. Så kl. 02 om natten ... efter en kort instruktion ... tog Lotte 3 af drengene (eller tøserne, som vi ynder at kalde dem ;-)) .. med ud på en prøvetur. Det blev sent den dag, inden vi kom til at sove :-)

 

Så fik vi indviet vores nye lokale i IT-service i Taastrup. Vores IT-chef, som også er bygningsingeniør, har designet rummet, som er formet som en rhombe. Vi startede som altid med et fagligt indlæg, som blev efterfulgt af dejlig mad. Derefter blev der kæmpet i diverse discipliner i Wii, som var indkøbt til lejligheden, og fungerede perfekt med vores projektor på den store væg. Det er vist ikke sidste gang, der bliver dystet i Wii. Personligt er jeg lidt bange for, det kommer til at udkonkurrere vores karaokee tradition ;-)


På vores afdelingsseminar sommeren 2008 på Gniben var vi blandt andet ude at ride på Islænder heste. Nogle var også ude at sejle i kajak, men det har jeg desværre ikke billeder af.