Her ser du mine kolleger

Klik på billederne, for at se flere

Edi:

Står for alt indkøb i vores afdeling. Jeg har arbejdet sammen med Edi siden 2001, hvor jeg havde ham som elev. Vi har siddet på kontor sammen lige siden da, de første mange år som supportere i Helpdesk. Selvom Edi har skiftet arbejdsområde til indkøber, sidder vi stadig på samme kontor og har et tæt samarbejde. 

Edi og jeg har et nært og fortroligt forhold, men det vil jeg ikke uddybe her ;-)

 

Casper:

Vores nørd, som elsker at rode med alt det, som vi andre anser for umuligt at løse. Har et fjernlager i sin lejlighed, hvor hans tålmodige kæreste Sille (som snart bliver hans kone) må finde sig i, at alle mulige dimser bliver gemt ... for man VED jo aldrig, hvad man lige får brug for ;-)

Casper startede som supporter i Helpdesk, men er siden flyttet over i vores Driftsafdeling, hvor han har ansvaret for printserverne, samt udvikling af pakker i vores CAPA-system. Casper er altid parat til at hjælpe, hvis man har et problem, og jeg nyder tit godt af hans evner til at finde løsninger på hvad som helst.

 

Anne:

Min navnesøster og gode veninde. Hun har et omsorgsgén, som er helt unikt! Der er ingen risiko for, at nogen bliver glemt eller at vi overser en begivenhed. Det skal Anne nok sørge for. Men man skal ikke tage fejl af hende, hun har temperament, og vi er aldrig i tvivl, hvis hun bliver vred over noget :-) Anne er der bare hvis man får brug for hende, og hendes interesse i andre mennesker bunder i ægte følelser. Hendes dør står altid åben, og man går aldrig forgæves til Anne.

Anne har været ansat på Instituttet i rigtig mange år, og har haft mange forskellige arbejdsområder. Derfor kan hun også hjælpe med stort set hvad som helst. Hun er ikke bange for at kaste sig ud i noget nyt, og er for  nylig gået fra at være ene ansvarlig for telefoni til at være fuldtidssupporter i Helpdesk.

 

Sezgin:

En fuldblods supporter man altid kan stole på. Har man en aftale med Sezgin, ved man den holder. Og så knokler han en vis del ud af bukserne, for at holde sagslisten nede.

Hans kompetencer dækker alt, hvad angår support, og så lige et par ting mere. Hans hjælpsomhed gør, at han tit påtager sig opgaver, som måske ikke lige ligger i hans arbejdsområde. Men man får aldrig et nej fra Sezgin.

 

Lotte:

Vores chef, og efter min mening den bedste der findes. Hun evner at få sine medarbejdere til at yde deres bedste ved hjælp af ros, opmuntring og påskønnelse. Lotte er bidt af en gal slædehund. Hun har et landsted hvor hele hendes familie er involveret i arbejdet og glæderne med hundene. Du kan se mere her: www.frost-n-fun.dk

Hun er også en kanon god fotograf, og så kan hun ikke få nok af ekstrem sport. Giv Lotte en udfordring, og hun tager den! En egenskab vi andre får at mærke, når vi har afdelings arrangementer. Det er aldrig kedeligt, når Lotte er med i planlægningen af aktiviteterne :-) ... og bare lige, hvis nogen skulle få nogen idéer: Vi giver ikke slip på hende !!

 

Bjørn:

Vores webmaster og min gode ven. Bjørn og jeg spiller begge med i vores personalerevy, vi er begge medlemmer af bestyrelsen i vores personaleforening (ja, Bjørn er faktisk formand :-)). Vi er begge temmelig begejstrede for karaokee ... til STOOOR glæde for vore kolleger *GG* da vi arrangerer karaokee hver gang lejligheden byder sig. Ud over alt dette, så har vi også et kanon samarbejde, når det kommer til det faglige ... og så er Bjørn iøvrigt også den, som skifter hjulet på min bil, hvis jeg er punkteret! Kort sagt, en jeg kan regne med.

 

Bo:

Exchange administrator med stort EXCH. Bo startede faktisk som studentermedhjælper, men er et godt eksempel på, at hvis man vil, så kan man. Han er nu er meget betroet medarbejder, med stort ansvar.

Bo havde en overbevisning om, at han aldrig skulle have børn, men han er nu bonusfar for 2 tvillingedrenge ... det er SLET ikke noget vi mobber ham med ;-) ... han er også lidt følsom over for at få smidt en øl i hovedet til en julefrokost, men lad nu det ligge *GG*

 

Allan:

Sektionsleder for vores Driftafdeling, og sikkerhedsguru :-) Ingen ved mere om firewalls end Allan. Han styrer afdelingens sikkerhedspolitikker med hård hånd, og har også ansvaret for vores serverpark. Han taler tit i et meget teknisk sprog, som vi dødelige ikke altid helt forstår. Men når vi fester glemmer han alt om IT, og jeg har tævet ham flere gange i "løgn" til langt ud på de små timer.

<--- Tilbage til forsiden